Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - برترين ها: در سال 2012 کشور چين رسماً از کشور ژاپن پيش افتاد تا تبديل به يکي از بزرگ ترين و دومين بازار براي فيلم هاي هاليوودي باشد. چين که پرجمعيت ترين کشور جهان به حساب مي آيد از خود اشتها و اشتياق روز افزوني به فيلم هاي آمريکايي نشان داده است، اين روند تحليلگران را به اين نتيجه رسانده که تا سال 2018 مردم جمهوري چين از بازار آمريکاي شمالي نيز پيشي خواهند گرفت و به بزرگترين باکس آفيس جهان تبديل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استوديو هاي فيلم مشتاق هستند که بر روي سودهاي بالقوه و کلان بازار چين سرمايه گذاري کنند. اين استوديو ها براي جذب اين سرمايه هاي کلان تا جايي پيش رفته اند که براي عبور از سانسورهاي نابودکننده چيني ها دست به تغيير توليدات خود زده اند. قانون سانسور فيلم هاي هاليوودي در بازارهاي خارجي موضوع جديدي نيست ولي پيش از اين فيلمسازان تمايلي به تغيير فيلم خود براي مطابقت آن با استانداردهاي تعريف شده اما مبهم دولت چين و محدوديت هاي اعمال شده بر روي اکران فيلم ها نشان نمي دادند.
10. «مرد آهني 3»
در سال 2014 شي جين پينگ، رئيس جمهور چين، بر فرمان هاي مائو زدونگ، اولين رئيس کميته مرکزي حزب کمونيست چين، مجدداَ تأکيد کرد. بر اساس اين فرمان هنر چيني بايد در خدمت سياست اين کشور باشد. اين سخنراني نيويورک تايمز را به انديشه رهنمون کرد که چهار دقيقه فيلمي که به نسخه چيني فيلم «مرد آهني 3» اضافه شد در واقع بيش از اينکه براي مطبوع کردن فيلم در نظر مخاطبان چيني باشد در واقع براي آرام کردن اذهان عمومي بوده است.

يک سال پيش از اکران محصول کمپاني مارول، يک کارخانه بزرگ توليد غذاي کودک در چين محموله اي از غذاي کودک را که به جيوه آلوده شده بود از بازار جمع کرد. حادثه مشابهي در سال 2008 اتفاق افتاده بود که به مرگ 6 نوزاد و بيماري بيش از 300000 کودک انجاميد.
بعد از جمع شدن اين محصول از بازار، والدين چيني از ترس کيفيت پايين محصولات کشور خود براي خريد غذاي کودک به هنگ کنگ هجوم آوردند. زير فشار به وجود آمده از هجوم ناگهاني والدين چيني به اين کشور، هنگ کنگ مجبور شد قانون محدوديت صادرات بيش از دو قوطي غذاي بچه را براي اين محصول صادر کند.
اين موضوعات چه ارتباطي به توني استارک يا همان مرد آهني دارد. خب بايد گفت که صحنه آغازين ورژن چيني «مرد آهني 3» سؤالي پيش روي بيننده قرار مي دهد؛ "مرد آهني براي بازيابي نيروي خود روي چه چيزي حساب مي کند؟" جواب اين سوال از طريق سه بازيگر اصلي و چيني تبار فيلم آشکار مي شود: «گو لي دو»، برند شيري است که در سرتاسر سرزمين چين پيدا مي شود. از جمله صحنه هاي اضافه شده به ورژن چيني صحنه اي است که دکتر چيني تبار در حالي که براي عمل جراحي آماده مي شود جرعه جرعه نوشانه مي نوشد.
از نظر روزنامه نيويورک تايمز صحنه هاي اضافه شده در ورژن چيني تلاشي بي شرمانه براي کاستن ترس اذهان عمومي از کيفيت شيرهاي وطني است. دليل اضافه کردن اين صحنه ها هر چه که باشد با انتقاد هاي شديد وبلاگ نويسان چيني روبرو شده است. آنها درفضاي مجازي به انتقاد از شير برند «گو لي دو » و جايگذاري بسياري ديگر از محصولات چيني که به زور 4 دقيقه از فيلم را اشغال کرده اند پرداخته اند.
9. «پيکسل ها» و «جنگ جهاني زي»
در تلاش براي دست يافتن به بازار عظيم چيني ها فيلمسازان در چگونگي به تصوير کشيدن چين در فيلم هاي سينمايي محتاط تر شدند. براي جلوگيري از آزرده شدن خاطر دولت چين که در مورد چگونگي به تصوير کشيده شدن چهره کشورش در فيلم ها بسيار حساس هستند، استوديو ها شروع به خودسانسوري فيلم ها کردند تا کم ضررترين اشارات را به کشور چين داشته باشند. براي مثال در سال 2015 مديران اجرائي کمپاني سوني صحنه هايي از پيکسل را که ويراني ديوار بزرگ چين را نشان مي داد به کلي حذف کردند.
صحنه ديگري که در آن از چين به عنوان تهديدي بالقوه براي هک کردن نام برده شده بود پاک شد. جالب است که قسمتي از سرمايه اين فيلم توسط گروه فيلم چين تأمين شده است. گروه فيلم چين توسط بخش دولتي اداره مي شود و مسئوليت تعيين فيلم هاي خارجي جهت اکران در سينماهاي چين را بر عهده دارد. به عبارت ديگر مي توان گفت گروه فيلم چين اکران فيلم «پيکسل ها» را در کشور تضمين کرده بود شايد به همين دليل باشد که کمپاني سوني محتاطانه به نوشته هاي اين فيلم نزديک شدند.

همانند «پيکسل ها» فيلم همه گير زامبي «جنگ جهاني زي» محصول استوديو يونيورسال، به اميد به دست آوردن حق اکران در کشور چين از ترفندهاي زيادي در فيلمنامه سود جسته است. يک خط از ديالوگ فيلم که به شروع طاعون زامبي از کشور چين اشاره مي کند از نسخه نهايي حذف مي شود. ولي فيلمسازان اين فيلم نبايد خود را به دردسر مي انداختند، چرا که حتي با حذف اين ديالوگ اين فيلم از زير ذربين سازمان سانسورچين رد نشد و اجازه اکران در کشور چين را به دست نياورد.

8. «جنگوي زنجير بريده»
کوئنتين تارانتينو، کارگردان اين فيلم رابطه اي متلاطم را با چيني ها بر سر حرفه فيلمسازي خود ايجاد کرده است. پيش از «جنگوي زنجير بريده» هيچ يک از فيلم هاي تارانتينو مجوز اکران فيلم در کشور چين را دريافت نکرده بود. برخلاف کشور آمريکا کشور چين سيستم قانون محدوديت سن را بر روي فيلم ها تحميل نکرده است. اين به اين معني است که از نظر تکنيکي هر نوع فيلم براي همه سنين قابل نمايش است. خيلي شگفت انگيز است که «جنگوي زنجير بريده» با توجه به ميل شديد تارانتينو به سبک خوشنت آميز توانست مجوز اکران در کشور چين را به دست بياورد.

اما براي اين فيلم بخصوص تاراتتينو موافقت کرد که صحنه هاي خشن فيلم را با کاهش جلوه هاي مربوط به خونريزي و تيره تر کردن تناژ قرمز خون بي تأثيرتر کند. با اين حال پس از ارتقائي شگرف، «جنگوي زنجير بريده» در روزهاي اکران خود از سينماي چين حذف شد. دفتر رسمي سينماي چين علت حذف اين فيلم را مشکلات فني اعلام کرد.
يک ماه بعد «جنگوي زنجير بريده» پس از اعمال يک سري سانسور در نهايت به اکران درآمد. صحنه خونين پاياني فيلم دستخوش سانسورهاي زيادي شد تا فيلم تأييده اکران را به دست بياورد. از بدشانسي آقاي تارانتينو آخرين ضربه مهلک اين بود که تجليل کارگردان از سبک فيلم هاي وسترن کلاسيک با بي توجهي نسبي اذهان عمومي روبرو شد. «جنگوي زنجير بريده» در کشور چين موفق ظاهر نشد.
شکست فيلم «جنگوي زنجير بريده» تنها فيلم ساخته شده توسط تارانتينو نبود که بي مهري سانسورچي هاي چيني روبرو شده بود. در سال 2012 تارانتينو نام خود را به عنوان "معرف" به فيلم «مردي با مشت هاي آهنين»، فيلمي در سبک هنرهاي رمزي به وام داد. در ابتدا فيلم مجوز اکران را از طرف موسسه رسمي سانسور چين دريافت کرد. حتي براي تضمين دريافت مجوز تهيه کننده فيلم تصميم گرفت از بازي يکي از بازيگران که مقامات حضور او را در فيلم نمي پسنديدند جلوگيري کند. اما بر خلاف همکاري فيلمساز، فيلم «مردي با مشت هاي آهنين» بر اساس دلايلي که هيچ گاه روشن نشد موفق به دريافت مجوز اکران نشد.
7. «پليس آهني» و «عطش مبارزه»
در سال 2012 کشور چين تعداد فيلم هايي که اجازه اکران در اين کشور را دارند از عدد 20 به 34 افزايش داد، با اين شرط که 14 فيلم اضافه شده به ليست بايد داراي کيفيت آيمکس و يا سه بعدي باشند. در اين سال ها استوديوهاي هاليوودي مخصوصاً براي بازار چيني ها تمام تلاش خود را براي تبديل فيلم هاي دو بعدي به سه بعدي کردند.

براي اطمينان از اکران فيلم بازسازي شده ي «پليس آهني» در سال 2014، در مقابل اعتراضات چيني ها مديران کمپاني سوني ثابت کردند که ميلي به حفظ صحنه هايي از فيلم که براي سير کلي داستان حياتي به حساب مي آمد ندارند. يکي از اين صحنه ها کاراکتر پليس آهني در حال جدا کردن زره و آشکار شدن قسمت هاي باقي مانده از بدنش بود. از نظر مخاطبان چيني اين صحنه به شدت مشمئز کننده به حساب مي آمد. در بين ايميل هاي رد و بدل شده در مورد حذف صحنه ها يکي از مديران کمپاني سوني يادآور مي شود که پول هنگفتي به منظور حفظ صحنه ها در ميان بود. از اين رو کمپاني سوني ورژن سه بعدي اين فيلم را به طور انحصاري براي پخش در کشور چين توليد کرد.
فيلم «عطش مبارزه: زاغ مقلد – بخش 1» نيز مانند «پليس آهني» ورژن سه بعدي خود را تنها براي بازار چين توليد کرد. براي پرداخت نهايي نيز کمپاني لاينزگيت ورژن سه بعدي «عطش مبارزه: زاغ مقلد – بخش 2» را نيز براي کشور چين و ديگر کشورهاي خارجي توليد کرد اين در حالي است که اين فيلم در کشور آمريکا به صورت دو بعدي اکران شد. اين تصميم اثباتي بر اين ادعا بود که دوره فيلم سه بعدي در آمريکا به پايان خود رسيده است و فيلم هاي هاليوودي توليد شده به روش سه بعدي تنها براي مصرف مخاطبان بين المللي توليد مي شوند.

6. «لوپر»
يکي از راه هاي دور زدن قانون "34 فيلم" کشور چين همکاري در بخش توليد با يکي از تهيه کنندگان چيني است. در واقع يک کمپاني چيني بايد به طور مستقيم بر روي فيلم سرمايه گذاري کند. زماني که يک کمپاني دولتي از کشور چين بر روي فيلم شما سرمايه گذاري مي کند اين به اين معني است که نه تنها فيلم شما مجوز اکران در چين را خواهد گرفت علاوه بر اين فيلم شما در دوره خاموشي در تقويم چين نيز اکران خواهد شد. (دوره خاموشي دوره اي است که در طول آن اکران فيلم هاي وارداتي ممنوع مي باشد که به نفع توليدات چيني است.)

اين موضوع در مورد «لوپر» محصول سال 2012 صدق مي کند. طبق گزارشات چيزي حدود 40 درصد و با به عبارتي 60 ميليون دلار از بودجه اين فيلم توسط DMG، يک رسانه چيني، تأمين شد. اما راه هاي همکاري با يک تهيه کننده دولتي چيني آنچنان هم آسان و هموار نيست. زماني که کمپاني DMG به عنوان سرمايه گذار فيلم وارد صحنه شد لوکيشن فيلمبرداي از پاريس به شانگهاي تغيير مکان داد. علاوه بر اين يک بازيگر برجسته چيني در بين بازيگران اصلي فيلم ظاهر شد تا فيلم هرچه بيشتر چيني –محور باشد.
پس از هفته ها بالا رفتن در جدول که معمولاً به فيلم هاي غربي تعلق نمي گيرد، فيلم «لوپر» رسماً رتبه همکاري دوجانبه در بخش تهيه کنندگي را دريافت نکرد. اين موضوع به نظر ضربه اي سخت بر بلند پروازي هاي اين فيلم بود. ژنگ پيمينک، معاون رئيس سازمان دولتي راديو، فيلم و تلويزيون، در ميان صحبت هاي خود در حالي که به نقد آثاري پرداخت که براي قرار گرفتن در سيستم سهميه بندي به تغييرات سطحي بسنده مي کنند به فيلم «لوپر» اشاره کرد. طبق گفته هاي ژنگ اينگونه فيلم ها سبب آسيب به باکس آفيس چين مي شوند.
يک هفته پس از اکران «لوپر» مقامات چيني دريافت «برچسب همکاري دو جانبه در بخش تهيه کنندگي» را به اين فيلم اعلام کردند. دريافت اين برچسب عجيب به نظر مي رسيد با اين حال فيلم با همه تغييراتي که براي به تصوير کشيدن ويژگي هاي چيني-محور اثر انجام داده بود در نهايت مجوز اکران در بين مخاطبان چيني را از آن خود کرد.
5. «بچه کاراته کار»
همانطور که «لوپر» ثابت کرد دريافت «برچسب همکاري دو جانبه در بخش تهيه کنندگي» ضرورتاً تضمين کننده سفري بي دردسر به سينماي چين نخواهد بود. اين درسي است که ورژن جديد «بچه کاراته کار» در سال 2010 با سختي بسيار فرا گرفت. اين فيلم که با مشارکت گروه فيلم چين ساخته شده است در کشور چين با نام «بچه کنگ فو کار» اکران شد. به هر حال کنگ فو ورزش رزمي کشور چين است در حالي که کاراته از کشور همسايه يعني ژاپن وارد اين کشور شده است.

با اين حال که فيلم تماماً در کشور چين فيلمبرداري شد و از فيلمنامه مورد تأييد چين استفاده کرد، فيلم نهايي در مقابل قانون سانسور اين کشور با مشکلاتي روبرو شد. پس از اتمام فيلم درخواست اوليه «بچه کاراته کار» براي دريافت مجوز به دليل به تصوير کشيدن کاراکتري چيني در نقش ضد قهرمان رد شد. اين امر سبب تأخير در تاريخ اکران فيلم شد تا اينکه 12 دقيقه از نسخه اصلي فيلم حذف گرديد.
بالاخص ورژن چيني صحنه هايي از فيلم را که کودکان چيني بدون هيچ دليلي براي قهرمان آمريکايي قلدري مي کردند را حذف کرد.ب جاي آن ورژن چيني تنها مبارزاتي را نشان مي دهد که در آنها کاراکتر جيدن اسميت متخاصم به نظر مي رسد. صحنه هايي که در آن مربي رقيب که کنگ فوکار است به عنوان انساني شرير به تصوير کشيده از کل فيلم حذف شده است.
از ديدگاه يک منتقد آمريکايي که درچين زندگي مي کند تغييرات ايجاد شده به طور ويژه اي فيلم را از يک داستان استاندارد در مورد يک بدبخت فلک زده که شکنجه گرانش را شکست مي دهد به داستان يک آمريکايي خشمگين که به سفري دروني براي شناخت خود و يافتن آرامش از طريق هنرهاي رزمي چيني مي رود تبديل کرده است.
4. «چپ دست»
اگر فيلمي بتواند رابطه عميق و پايدار بين چين و سينماي هاليوود را به تصوير بکشد مطمئناً فيلم درام ورزشي «چپ دست» محصول سال 2015 است. اين فيلم افتخار اين را داشته است که اولين فيلم آمريکايي باشد که تمام بودجه ساختش توسط کمپاني چيني تأمين شده است.
گروه وندا، يک شرکت غول تجارت املاک در چين مبلغي برابر با 25ميليون دلار را صرف بودجه ساخت اين فيلم کرده است. پس از آن يک استوديو آمريکايي به نام وين استين مبلغ 35 ميليون دلار براي توليد فيلم پرداخت کرده است.

گروه وندا که رضايت نمي داد که تنها يک شريک باشد حضور پررنگي در سرتاسر دوره هاي ساخت فيلم داشت. ديويد گلسر نماينده کمپاني وين استين ادعا کرد که نماينده گروه وندا در تمام بخش هاي ساخت فيلم از جمله توليد، بخش پس از توليد، بازاريابي و بخش هاي ديگر حضور داشت. ديويد گلسر از آن فراتر رفته و ادعا مي کند گروه وندا مي خواستند طريقه ساخت فيلم در استوديوهاي هاليوودي را فرا بگيرند.
به نظر مي رسد تجربه «چپ دست» تمريني براي گروه وندا بود، کمپاني بلند پروازي که ثابت کرد چيزي فراتر از يک سرمايه گذار گذري براي فيلم هاي هاليوودي است. در ابتداي سال اين استوديو هاليوودي لجندري پيکچرز را به قيميت 3.5 بيليون دلار خريداري کرد.
3.«ماليفيسنت»
همانطور که فيلم «ماليفيسنت» محصول کمپاني ديزني اثبات کرده است عمل بالا رفتن رتبه يک فيلم در چين که ممکن است خيلي سر راست و راحت به نظر برسد مي تواند با پيچيده گي هاي پيش بيني نشده ي فراواني همراه باشد. در طي مصاحبه تلويزيوني در شانگهاي براي اعطاي درجه به اين فيلم از ستاره اين فيلم آنجلينا جولي درباره کارگردان چيني تبار دلخواهش سؤال شد. اين هنرپيشه اعلام کرد که مارهاي انگ لي را تحسين مي کند در ادامه بيان کرد که درباره مليت چيني لي مطمئن نيست از آنجاييکه لي در تايوان به دنيا آمده است.

از سال 1949 تنش خاصي بين چين و تايوان به وجود آمد که همچنان هم ادامه دارد. پس از شکست از حزب کمونيست در جنگ داخلي چين، ملي گرايان دولت رقيبي را در جزيره مجاورچين بنيان نهادند. رابطه بين آنها درسال هاي اخير بهبود يافته است با اين حال کشور چين هنوز هم تايوان را به چشم منطقه بدعت گذاري مي بيند که هنوز براي پس گرفتن آن از نيروي نظامي استفاده نکرده است.
نظرات معصومانه جولي سبب ايجاد حساسيت در بين کاربران اينترنتي چين شد. آنها آنجلينا جولي را به دليل اينکه چين و تايوان را دو کشور مجزا به حساب آورده بود مورد نقد شديد قرار دادند. در يکي از اظهار نظرهاي متعصبانه جولي به عنوان "حامي ديوانه ي استقلال تايوان" ناميده شده است.
کمپاني ديزني که از تأثير مخرب تبليغات منفي بر روي باکس آفيس چين آگاه بود شيرينکاري تبليغاتي را ترتيب داد که در آن جولي در کنار همسر معروفش و فرزندانشان کيک تولدي را با جمعيتي در شانگهاي به اشتراک گذاشتند. علاوه بر اين جولي و پيت در کلاسي آموزشي طريقه درست کردن ديم سام را ياد گرفتند. همه ي اين تبليغات اضافي کمک کرد که سود اکران «ماليفيسنت» به رقم معقول 22ميليون دلار برسد. اين عدد براي يک حامي ديوانه ي استقلال تايوان رقم بدي نيست.
2.«بيست و يک و تمام»
«بيست و يک و تمام» جزء کالج کمدي هاي معمول است که در سال 2013 وارد سينما شد. اين فيلم داستان سه دوست را دنبال مي کند که در طول يک شب از يک موقعيت کمدي وارد موقعيت کمدي ديگري مي شوند. انتخاب اين فيلم که موضوع آن بزرگداشت جواني و لذت گرايي است براي اکران در کشور چين چيز عجيبي به نظر مي رسد.
در واقع اين فيلم تا قبل از بازسازي پيام مبهم فيلم، مجوز اکران نگرفت. چنگ، کاراکتر چيني ورژن آمريکايي «بيست و يک تمام» نوجواني است که استقلال فردي را در مقابل انتظارات خانواده به جان مي پذيرد در حالي که ورژن چيني صحنه هايي به فيلم اضافه کرده که در آن چنگ از کمپ چيني ها جدا شده و با ايده آل هاي متمردانه دنياي غرب به فساد کشيده مي شود. همه اين اتفاقات قبل از تحولات او و تبديل او به انساني شايسته که پذيراي خواستگاه هاي خويش است اتفاق مي افتد. لازم به ذکر است که هر دو نسخه اين فيلم پيام هايي را القاء مي کنند که که در تضاد مقابل با يکديگر قرار دارند.

براي اينکه موضوع عجيب تر بنظر برسد کمپاني رلتيويتي مديا (کمپاني توليدکننده « بيست و يک و تمام») توسط يکي از گروه هاي اصلي حقوق بشر براي انتخاب خاص محل فيلمبرداري مورد انتقاد قرار گرفت. صحنه هاي چيني اضافه شده به فيلم در شهر لينياي از توابع شهر شاندونگ که نزديک روستايي به نام دونگشيگو مي باشد فيلمبرداري شد.
دونگشيگو محل تولد فعال مدافع حقوق بشرچن گوانگ‌چنگ مي باشد. اين روستا پس از آغاز حبس خانگي چن گوانگ چنگ به مقر پليس تبديل شد. پيش از آغاز حبس خانگي، وي به مدت 4 سال در زندان به سر مي برد. چن گوانگ چنگ به علت اعتراض به دولت براي اعمال سياست غير قانوني و اجباري تک فرزندي در چين دستگير شده بود. حبس خانگي چن گوانگ چنگ غير قانوني محسوب مي شد از آنجايي که وي پس از آزادي از زندان به جرم دومي متهم نشده بود.
روزنامه نگاران از چين و کشورهاي ديگر تلاش مي کردند که روستا را از نزديک بازديد کنند اما اغلب توسط نيروهاي حزب کمونيست متفرق مي شدند. ديدبان حقوق بشر، يکي ار گروه هاي حقوق بشر، بيانيه اي صادر کرد و طي آن به ابراز نگراني در مورد تصميم گيري هاي کمپاني رلتيويتي مديا براي فيلمبرداري در شاندونگ و تبديل محصول اين کمپاني به اهرمي از پيش خواسته در ماشين تبليغاتي لينياي باشند. بر اساس نظرات منتقدان تبليغات کمپاني رلتيويتي مديا اين شهر را به شکل شهري متمدن با خواستگاه فرهنگي بالامرتبه نشان خواهد داد درحالي که واقعيت اين است که اين شهر نه تنها يکي از مهمترين مدافعان حقوق بشر را مبحوس کرده است بلکه پا را فراتر گذاشته و به طرز عجيبي او را شکنجه مي کند.
کمپاني رلتيويتي مديا در حالي که به طور همزمان روابط خود با چين را حفظ مي کرد بيانيه اي صادر کرد که طي آن بر ديدگاه صريح خود در مورد نقض حقوق بشر تأکيد کرد. خوشبختانه چن گوانگ چنگ از دانگشيگو فرار کرد و با خانواده اش به آمريکا رفت. اين فعال نابينا بدون اينکه فرصتي را از دست بدهد شروع به گذراندن دوره هاي وکالت کرد و خاطرات خود را به روي کاغذ آورد. اتوبيوگرافي او به زبان انگليسي شامل نقدهايي آتشين به دولت چين است. با اين حال استفاده از فکاهي هاي زير استاندارد او هنوز بصورت يک راز باقي مانده است.
1.« تبديل‌شوندگان: عصر انقراض»
سي سي تي وي، راديو و تلويزيون دولتي چين، و جيافيکس کمپاني که در سازماندهي معاملات بين استوديوهاي هاليوودي و سرمايه گذاران چيني تبحر دارد در بخش تهيه کنندگي فيلم«عصر انقراض» همکاري کرده اند. سي سي تي وي که بخشي از رسانه دولتي و قدرتمند اداره کل راديو، فيلم و تلويزيون است به گونه اي عمل کرد تا اين انديشه را القاء کند که «عصر انقراض» براي نشان دادن ارزش هاي دولت چين ساخته شده است.

صحنه هايي از اين فيلم حماسي علمي-تخيلي، دولت چين را سرسخت و در عين حال خيرانديش نشان داده است در حالي که آژانس هاي دولتي آمريکا غيرقابل اعتماد و فاسد به نظر مي رسند. در يکي از سکانس هاي فيلم يک مقام رسمي آمريکايي براي به دست آوردن اطلاعات اسلحه را بر روي شقيقه دختر قهرمان فيلم مي گذارد.
مانند همه کارهاي ديگر مايکل بي، داستان اصلي اين فيلم نيز به براي اينکه سروصدا کند و فروش بالايي داشته باشد کنار گذاشته مي شود. در يک سکانس معما گونه کاراکتر جک رينر چند جرعه از رد بول چيني را آن هم در شهر تگزاس مي نوشد. برندها و محصولات آشناي چيني در سرتاسر فيلم و در موقعيت هاي نامناسب در سکانس هاي مختلف ظاهر مي شوند.
نشان دادن اين برندها خالي از مشکلات و عوارض نبوده است. آژانس مسافرتي "چانگ کينگ وولانگ کارست" که يک منطقه توريست پذير را در چين مديريت مي کند از کمپاني توليد کننده «عصر انقراض» براي عدم موفقيت در نشان دادن لوگوي اين آژانس مسافرتي معروف شکايت کرد. اما شايد تبديل شدن «عصر انقراض» به يکي از سودآورترين فيلم هايي که در تاريخ سينماي چين اکران شده ارزش همه دردسرهاي مسائل قانوني را داشته باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۶۱۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکتور از استقلال پرمهره تر است/ از نتیجه بازی راضی هستم

به گزارش خبرنگار مهر، جواد نکونام شامگاه چهارشنبه در نشست خبری پس از بازی تیم‌های تراکتور و استقلال با بیان اینکه تیم تراکتور تیم سرسختی بوده و بازیکنان خوبی دارد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال عنوان داشت: سعی داشتیم در طول بازی در ضد حمله‌ها به موقعیت دست بیابیم تا گلزنی کنیم که متأسفانه نتوانستیم.

نکونام با اشاره به تعویض‌های تیم میزبان خاطرنشان کرد: بازیکنانی که روی نیمکت هستند و تعویض می‌شوند روند بازی را به کلی تغییر می‌دهند و ما متأسفانه در بحث یارگیری خوب عمل نکردیم و برخی بازیکنان را به عناوینی از دست دادیم و در این بازی در کنار ما نبودند.

وی تاکید کرد: حداقل چهار تیم بالای جدول و حتی تیم‌های پایین‌تر از ما نسبت به ما یار بهتری دارند با این حال همه فکر و هدف ما بازی‌های مانده از فصل جاری است که با موفقیت به پایان برسانیم.

نکونام با اشاره به بازی درخشان خالد آبادی دروازه بان استقلال اظهار کرد: به این بازیکن تبریک می گویم چرا که عملکرد خوبی را از خودش به نمایش گذاشت وی حتی در تمرینات تیم هم عملکرد قابل قبولی از خودش نشان می‌دهد.

تیم استقلال با تساوی بدون گل، مقابل تراکتور ۵۴ امتیازی شده و همچنان صدر جدول را در اختیار دارد.

کد خبر 6094709

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • یکپارچه سازی زمین های کشاورزی شمال با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • فرستاپن: پیشنهاد ۲۵۰ میلیون یورویی مرسدس هم راضی‌ام نمی‌کند!
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • پول چینی‌ها تصمیم ستاره جنجالی والیبال را تغییر داد
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • تراکتور از استقلال پرمهره تر است/ از نتیجه بازی راضی هستم